In momentul in care v-ati hotarat, ne trimiteti o comanda care sa includa:

  • Modelul de casa dorit (suprafata, exemplu: 49MP)
  • Detaliile Dvs. (nume, prenume, adresa, adresa de livrare, telefon, email)

Cu ajutorul acestor detalii vi se va emite o proforma, precum si contractul. Contractul trebuie semnat de catre Dvs, in 2 exemplare si va fi contrasemnat si de catre noi.

Odata semnat contractul, va vom confirma si puteti efectua plata. Din momentul in care plata a fost efectuata si suma receptionata in contul nostru, casa intra in productie, se da comanda la producator si incepe termenul de livrare (tipic 30 zile, max 45 de zile).


Cum se face plata?

Puteti efectua plata prin virament bancar. Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii, prin ordin de plata (prin banca).

Plata se poate face 100% avans, sau in 2 transe, 50% avans si 50% cand casa intra in vama (va vom anunta; uzual dupa 3-4 saptamani de la prima plata).

Cat dureaza productia si livrarea?

Productia dureaza tipic 3 saptamani, si inca o saptamana sa ajunga in tara, deci 30 – 45 de zile. In situatii speciale (blocaj la vama, greve, situatii mai speciale etc) teoretic mai poate fi o saptamana doua in plus; dar deocamdata nu am avut astfel de probleme. Productia incepe din momentul in care receptionam plata in contul nostru.

Pot comanda direct de la producator ?

Desigur ca puteti trimite cereri direct la producator, dar nu va ajuta; in final ele vor fi redirectionate tot catre noi. Deci tot pe noi ar trebui sa ne contactati.

Producatorul nu lucreaza direct cu clienti finali, nu este eficient in general pentru producatorii importanti, mai ales in cazul de export. Cererile din Romania care ajung acolo sunt redirectionate catre noi si ne ocupam de clientii din Romania. Puteti apela cu incredere, va stam la dispozitie oricand cu informatii si oferte dupa solicitari.

Faceti Dvs si instalarea / montarea casei?

Noi importam si comercializam casele in Romania, sub forma de kit de casa – in principal. Dar putem oferi montaj si alte servicii necsare, contra cost, in zona limitrof Bucuresti in special. Cereti-ne o oferta de montaj daca doriti acest lucru.

Oferim toata consultanta necesara privind instalarea corecta a casei, nu ezitati sa ne intrebat. In plus oferim si sfaturi pentru minimizarea costurilor de instalare si alte servicii. Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari, va stam cu drag la dispozitie.

Nota: Multe informatii insa se gasesc si pe site in categoria Intrebari si Raspunsuri.

Vezi si:

Cum Cumpar o Casa prefabricata?

Leave a Reply