In momentul in care v-ati hotarat, ne trimiteti o comanda care sa includa:

  • Modelul de casa dorit (suprafata, exemplu: 49MP)
  • Detaliile Dvs. (nume, prenume, adresa, adresa de livrare, telefon, email)

Cu ajutorul acestor detalii vi se va emite o proforma, precum si contractul. Contractul trebuie semnat de catre Dvs, in 2 exemplare si va fi contrasemnat si de catre noi.

Odata semnat contractul, va vom confirma si puteti efectua plata. Din momentul in care plata a fost efectuata si suma receptionata in contul nostru, casa intra in productie, se da comanda la producator si incepe termenul de livrare (tipic 30 zile, max 45 de zile).


Cum se face plata?

Puteti efectua plata prin virament bancar. Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata se poate face 100% avans, sau in 2 transe, 50% avans si 50% dupa 30 de zile.

Recomandam insa plata integrala in avans, pentru ca in acest fel transportul este gratuit. Daca plata se face in 2 etape, mai apare un cost de descarcare incarcare la depozitul nostru din Bucuresti, precum si un cost suplimentar de transport TIR de la noi de la depozit la Dvs. Deci daca platiti avans integral, primiti casa direct la Dvs la locatie de la producator, fara alte costuri suplimentare – cea mai buna varianta. Casa soseste cu un transport TIR.

Nota: Puteti viziona kitul Dvs de casa dupa sosirea in Bucuresti, la depozitul nostru dupa ce este descarcat, daca ati optat pentru plata in 2 transe. Altfel puteti viziona un kit similar si la noi in depozit, rugam sa ne contactati pentru programare vizita in acest caz.

Cat dureaza productia si livrarea?

Productia dureaza tipic 3 saptamani, si inca o saptamana sa ajunga in tara, deci 30 de zile. In situatii speciale (blocaj la vama, greve, situatii mai speciale etc) teoretic mai poate fi o saptamana in plus dar deocamdata nu au fost astfel de probleme. Productia incepe din momentul in care receptionam plata in contul nostru. Termenul uzual este de 30 de zile sau maxim 45 de zile.

Nota: In prezent avem deja un kit de 49m2 disponibil in stoc in Bucuresti – se poate vedea si se poate cumpara direct. Acesta poate fi livrat foarte rapid.
Incercam sa tinem mereu cate un kit pe stoc pentru a putea fi vizualizat de catre clienti, daca nu se vinde cumva intre timp.

Pot comanda direct de la producator (Karmod)?

Practic, nu, dintr-un motiv simplu. Reprezentam Karmod in Romania. Desigur ca puteti trimite cereri la producator, dar in final ele vor fi redirectionate tot catre noi.

Karmod nu lucreaza direct cu clienti finali. Dealtfel acest mod de lucru nu este eficient in general pentru producatorii importanti. Cererile din Romania care ajung acolo sunt redirectionate catre noi si ne ocupam de clientii din Romania. Puteti apela cu incredere, va stam la dispozitie oricand cu informatii si oferte dupa solicitari.

Faceti Dvs si instalarea / montarea casei?

Noi importam si comercializam casele Karmod in Romania, sub forma de kit de casa. Nu efectuam direct operatiuni de montaj.

Oferim insa consultanta clientilor privind instalarea corecta a casei, iar in cazul in care clientul nu are o firma potrivita pentru zona sa, incercam sa-i gasim contractori din zona care pot efectua lucrarile.

Deasemenea, oferim informatii privind optiunile care minimizeaza costurile de instalare. Apelati cu incredere pentru orice intrebari. Multe informatii insa se gasesc si pe site in categoria Intrebari si Raspunsuri.

Vezi si:

Cum Cumpar o Casa prefabricata?

Leave a Reply

Your email address will not be published.