Informatii privind montajul caselor modulare pe care le comercializam – variante:

Important – oferim consultanta gratuita fiecarui client / echipa de montaj, oricand este nevoie in timpul montarii.

Daca echipa nu se descurca cu un anumit reper sau componenta, nu intelege planul, etc, va ajutam oricand e nevoie, fie telefonic, prin mail sau eventual Whatsapp video.

 1. Montaj realizat de catre client (in regie proprie)

  Cost estimat: +5% … 10% adaugat la pretul kitului (asamblat de catre client cu forte proprii, cu materialele din kit, fara finisaje extra sau adaugiri).

  Casele modulare pe care le comercializam pot fi instalate cu destula usurinta de catre client. Sau partial cu colaboratori per etapa (exemplu: un electrician, instalator etc). Exista planuri detaliate care vin cu casa cumparata.

  – Majoritatea pieselor se asambleaza doar cu suruburi. Se recomanda 3-4 persoane initial care sa lucreze la montaj cateva zile( pentru fixare pereti si grinzi de acoperis). Restul se poate realiza si in 2 persoane (tigla metalica, montaj interior si finisaje).

 2. Servicii de montaj oferite de catre noi

  Ne concentram pe importul si comercializarea kiturilor de casa, fara montaj

  In prezent putem asigura montaj doar pentru proiectele tip business, limitrof Bucuresti. (prin firme terte)

  Optiuni pentru casa individuala: Aveti fie montajul in regie proprie (pct1, vezi mai sus) sau gasirea unei firme locale de constructii metalice sau constructii clasice (pct 3, vezi mai jos).

  – Costul de montaj orientativ (estimare conform preturilor de pe piata) este de aproximativ +30% din costul kitului de casa. Totusi, cotatia finala exacta va fi oferita de firma montatoare.

 3. Montaj asigurat de firme terte, alese de client

  Puteti apela la orice firme locale de constructii sau confectii metalice. Este posibil sa gasiti o disponibilitate si pret mai bun
  la firmele de confectii metalice. O estimare orientativa de cost montaj:

  Cost estimat montaj standard: aproximativ +30% fata de pretul kitului (montat de firma terta, cu accesoriile si materialele incluse in kit; fara finisaje extra.) Nota: Vedeti mai jos ce include montajul standard. Pretul exact va va fi oferit de firma terta la cotatia efectiva.

  Important: Oferim consultanta post-vanzare echipei de montaj pentru orice nelamuriri la montare. Ne puteti contacta telefonic, pe email sau video Whatsapp dupa cum este necesar.

Am nelamuriri. Pot vedea o casa finalizata?

In acest caz, cel mai bine este sa sa ne contactati pentru o programare de vizionare produs. Se face la depozitul nostru din Bucuresti unde puteti vedea o casa demo integral asamblata (cu programare in prealabil). Aceasta va elimina orice nelamuriri pe care le-ati putea avea, atat despre aspect cat si despre ce implica montajul casei.

Care este timpul de montaj tipic?

Timpul de montaj difera in functie de marimea casei si de experienta echipei, dar orientativ este un interval de 2… 3 saptamani. Poate fi mai scurt daca echipa de montaj este suficient de mare sau experimentata, sau mai mare la casele mai mari; timpul creste corespunzator cu suprafata.

Ce include montajul standard?

Montajul standard (la care face referinta calculul de mai sus) include: Asamblarea peretilor pe placa de beton realizata in prealabil; montare acoperis, burlane si jgheaburi; montare si vopsire tavan; montare instalatie electrica; montare instalatie de apa cu materialele si accesoriile prevazute in kit; vopsire exterioara si interioara pereti cu vopsea anti-umezeala; montare geamuri termopan, usa metalica intrare si usi interioare. Materialele incluse in kit sunt cele care fac obiectul montajului (intrebati-ne daca aveti neclaritati).

Atentie, estimarea de cost de mai sus NU include: Parchet, gresie, faianta (nu sunt incluse in kit); instalatie de incalzire, calorifere, centrala etc; izolatii suplimentare / rigips perete; hidroizolatii suplimentare+osb; gard; fosa septica; bransament la utilitati (acesta este facut de furnizorii de utilitati). Pentru aceste operatiuni veti avea in mod evident un cost separat, diferit de la caz la caz.

Alte servicii si costuri estimate

– Placa de beton: Este relativ usor de realizat, puteti alege orice firma locala. Exista zeci de firme in fiecare oras care fac asta, iar preturile sunt accesibile (exemplu orientativ: 1000-1500 EUR). Cereti oferte la firmele locale.

– Proiect: Cu arhitect proiectant va putem ajuta noi (daca nu aveti Dvs. unul).
In acest caz va rugam sa ne contactati si va punem in legatura direct. Costul estimat incepe de la 700-800 EUR si difera in functie de proiect, marime si specific teren etc. Puteti insa alege orice alt proiectant/arhitect doriti.

Nu uitati ca oferim asistenta post-vanzare pentru montaj. Va putem ajuta cu identificarea pieselor, unde si cum se monteaza, sfaturi pentru usurinta montarii.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati!