Da – daca aveti experienta in constructii sau structuri metalice. Casele modulare sunt gandite sa poata fi asamblate destul de usor, si mai ales rapid.

Asta pentru ca sunt constructii tip “lego”, din profile metalice si module /placi care se asambleaza foarte usor, in sistem modular.

Toate componentele pot fi deplasate si instalate in 2-3 persoane, functie de componenta. Se asambleaza cu suruburi etc, in cea mai mare parte fiind vorba despre simpla montare mecanica a partilor metalice prinse una de alta, cu suruburi autoforante sau suruburi normale cu piulita etc. La sfarsit se efectueaza chituire si vopsire. Se mai pot adauga izolatii suplimentare daca se doreste, pentru eficienta termica suplimentara.

Dealtfel o parte clientii nostri prefera sa asambleze casa in regie proprie, pentru a reduce costurile. In plus asa au control exact asupra felului in care este efectuata instalarea. Se poate oferta si cu montare inclusa daca doriti asa (cereti-ne oferta in acest caz).

Nota: Garantia casei este valida chiar daca este instalarea casei este executata de client, daca este asamblata corect, sunt respectate planurile si instructiunile de asamblare recomandate de producator.

Pentru informare mai buna, urmariti prezentarile video de pe site.

Observatii suplimentare:

Atentie: Instalatia electrica trebuie executata si verificata de electrician autorizat, intrucat altfel exista pericole mari (si legea prevede asta dealtfel). In plus, instalatia sanitara din baie/bucatarie este indicat sa fie executata de instalatori profesionisti ca sa nu aveti scurgeri etc.

La montajul acoperisului este recomandat sa apelati la persoane cu experienta in instalare de acoperis din tigla metalica.
Vedeti si: (izolatie suplimentara cu OSB si membrana izolatoare)

Pot sa-mi montez / instalez singur casa prefabricata?

Leave a Reply