Casele pe care le comercializam sunt garantate de producator pentru o utilizare de 50 de ani.

De remarcat ca acestea au nevoie de intretinere pentru a se pastra “in forma”, ca dealtfel orice alta casa.

Micile defectiuni sau imperfectiuni la perete pot fi reparate oricand cu ajutorul unui material de tip chit / ciment de reparatii, dupa care se repara vizual si se etanseizeaza prin revopsire.

Conditiile de vreme, ploaie, inghet, etc pot afecta in timp casele in general, inclusiv cele prefabricate modulare. Este recomandat ca astfel de defectiuni sa fie reparate cat mai din timp, in caz contrar ele progresand si putand sa afecteze in mod negativ durata de viata a cladirii.

Cu cat intretinerea este facuta mai des si mai bine, cu atat durata de viata a cladirii poate fi mai mare.

Observatii privind structurile metalice:

Casele modulare pe structura metalica pot avea ocazional crapaturi in structurile metalice, datorita coeficientilor de dilatare diferiti ale materialelor cat si a diferentelor de temperatura de la iarna la vara. Acest lucru este normal, iar astfel de crapaturi rezultate din dilatare nu pun in pericol rezistenta structurala a casei in ansamblu.

Se recomanda reparatia crapaturilor daca cand sunt identificate; foarte simplu – mecanic – plasand peste defectiune un profil metalic tip U, L sau drept functie de caz, si fixarea acestuia cu suruburi pentru a prelua rezistenta structurala peste crapatura. Desi aceste mici defectiuni pot aparea ele nu constituie un pericol si sunt considerate normale, casele noastre avand multiple structuri si grinzi care contribuie la rezistenta structurala de ansamblu a cladirii.

Care este durata de viata a caselor modulare?

Leave a Reply