Compania Emsai Industrial Srl este infiintata in anul 2000. Avem peste 20 de ani de activitate in distributie de materiale industriale si pe partea de constructii.
Incepand din 2021,iIntroducem in Romania conceptul de case modulare pe structura metalica, si ne ocupam de dezvoltarea acestui tip de produse pe plan local.

Compania Emsai Industrial este binecunoscuta in Romania. Avem peste 15.000 de clienti serviti pana in prezent incluzand si cele mai mari companii din Romania, precum si certificare ISO9001 pentru managementul calitatii.

In cei peste 20 de ani de activitate, Emsai a aprovizionat cu produse tehnice variate un numar mare de companii de toate marimile din Romania inclusiv multe din cele foarte mari. Colaboram regulat cu firme de renume din RO care ne-au ales ca furnizor permanent pentru cerintele lor.

Avem mii de produse in nomenclator si utilizam o retea de parteneri si producatori, atat in Romania cat si din Uniunea Europeana, inclusiv producatori de case modulare din Turcia si UE.

Mai multe informatii despre noi si alte produse ( in afara caselor prefabricate), puteti vedea pe situl Emsaindustriale.ro (produse industriale)

In prezent ne ocupam de introducerea si dezvoltarea in Romania a caselor modulare prefabricate, in special a caselor prefabricate pe structura metalica.

Avem o excelenta colaborare cu producatorii, si suntem foarte multumiti de calitatea produselor / case pe structura metalica; cat si a timpului de raspuns rapid si al productiei extrem de rapide (3 saptamani pentru o casa prefabricata). In acest fel, putem si noi la randul nostru sa servim eficient clientii din Romania.

Videos (vizualizati fullscreen):

Casa modulara – exemplu

Proiecte pe glob

Un lucru putin cunoscut in Romania este capacitatea industriei in general, si a celei de prelucrare a metalelor in special din Turcia; aceasta tara fiind lider regional in productia echipamentelor si a materialelor din metal si nu numai.

Lucram numai cu producatori de top pe plan regional si global in proiecte de constructii bazate pe structuri metalice, prefabricate si modulare. Se produc case, constructii modulare, birouri, hale, spitale modulare, proiecte pe scara larga s.a.m.d. Situl nostru este dedicat in principal caselor prefabricate pe structura metalica, acest lucru fiind foarte solicitat in Romania dar si a altor produse pentru zona de business.