Amandoi termenii se aplica. Comercializam case modulare de tip prefabricat, pe structura metalica. Trebuie insa explicat felul in care se interpreteaza acesti termeni.

Casele pe care le comercializam sunt case prefabricate pe structura metalica. Spre deosebire de o casa standard care este practic realizata pe loc (prin turnare beton, efectuare zidarie, aplicare tencuiala etc), casele modulare prefabricate sunt compuse din bucati (module; panouri, grinzi etc) care pot fi asamblate cu mare usurinta (module). Sunt bucati de dimensiuni si greutati rezonabile astfel incat toate piesele sa poata fi deplasate si montate de 2 persoane. Spre exemplu: Grinzi metalice, placi de perete, ferestre, tigla metalica pentru acoperis samd. Nu sunt totusi module camere intregi, ci module mai mici care se asambleaza ca un lego pentru a realiza camerele.

Sunt case prefabricate pentru ca sunt realizate in fabrica, nu se zidesc la fata locului.
Dupa productie, ele sunt ambalate pe paleti speciali, care sosesc in tara pe camion / TIR. Descarcarea la fata locului se poate face atat cu stivuitor sau chiar manual prin desfacerea paletilor (fiecare componenta poate fi deplasata uzual de 2 persoane).

Si in acelasi timp sunt si case modulare, pentru ca se asambleaza la fata locului din componente (module) usor de instalat.

In plus, modulele din casele noastre sunt realizate la dimensiuni si greutati rezonabile, astfel incat sa poata fi asamblate cu mare usurinta de catre orice echipa, precum si sa fie descarcate usor la locatie indiferent de starea acesteia.

Case prefabricate sau case modulare?

Leave a Reply