Acest site este operat de EMSAI INDUSTRIAL SRL (denumita in continuare “Emsai”), o societate cu raspundere limitata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social situat in Bucureşti, Sectorul 2, Str. Spatar Milescu nr. 60, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10162/2000.

Prezentul document stabilește termenii şi conditiile de utilizare a site-ului nostru web, WWW.OKMARKET.RO și conditiile de achizitionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare “Termenii și Conditiile”).

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si Emsai se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii și Conditiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia si pentru continuarea utilizarii site-ului nostru si pentru a putea beneficia de bunurile si serviciile noastre, trebuie sa acceptati Termenii si Conditiile, asa cum sunt detaliate mai jos, in caz contrar, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Emsai isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document fara notificarea dvs. in prealabil. Orice modificari aduse Termenilor și Conditiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, înainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita. Prin continuarea utilizarii site-ului si a serviciilor noastre, va exprimati acordul cu privire la modificarile efectuate de catre Emsai.

INFORMATII DESPRE SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE

Site-ul nostru contine informatii vizibile si descarcabile, text, cataloage, preturi, download-uri, grafica si imagini, link-uri si alte materiale, denumite colectiv “Continut”. Continutul si materialele publicate pe Site sunt integral in proprietatea exclusiva a Emsai si a altor terte persoane. Continutul furnizat in cadrul site-ului nostru este protejat prin drepturile de autor si reprezinta o opera colectiva a Emsai si a partenerilor sai, asupra careia legile dreptului de autor se aplica si sunteti de acord sa respectati aceste legi.

Puteti utiliza Continutul pentru uz personal si/sau comercial, conform regulilor si licentelor stabilite in cadrul site-ului nostru, dupa caz. Puteti descarca si utiliza doar acel continut, care este pus la dispozitie gratuit, disponibil pentru download si utilizare, cum ar fi text, grafica, cataloage, preturi, sau continutul site-ului nostru.

Nu puteti modifica, inchiria, publica, executa, afisa, transfera, vinde, reproduce, distribui, dezasambla, crea lucrari derivate din sau in orice alt mod exploata orice continut, luate in parte sau ca un intreg al site-ului nostru, cu exceptia celor permise in mod expres prin prezentul document. Puteti retransmite mai departe doar link-uri catre paginile publice ale site-ului nostru, pentru vizualizare de catre terti.

Site-ul nostru nu ofera servicii de suport tehnic pentru continut descarcabil. Este responsabilitatea utilizatorului de a se descurca cu orice probleme tehnice sau probleme care apar de la descarcarea si / sau utilizarea de fisiere de Continut. Dvs trebuie sa fiti capabil(a) sa identificati corect fisier(ele) de care aveti nevoie, inainte de a le descarca. Prin descarcarea un fisier sau document, sunteti in mod expres de acord ca ati identificat deja in mod corespunzator fisierul de care aveti nevoie. Odata descarcate, trebuie sa fiti pe deplin in capacitate de a utiliza Continutul descarcat, in intregime, de unul singur si fara nici o asistenta suplimentara din partea Emsai.

Puteti publica in cadrul sectiunilor aferente celor pentru solicitarea prestarii serviciilor sau cumpararii produselor noastre, orice Continut pe care il detineti, respectand cadrul conditiilor de utilizare generice de pe site referitoare la continutul postat de utilizatori, cu conditia ca acesta sa fie propriul Dvs. continut sau cu acordul si permisiunea in scris a proprietarului materialelor pe care le postati. Puteti posta continut de pe domeniul public, dar va asumati toata responsabilitatea. Prin aceasta publicare, ne conferiti toate drepturile de a copia, edita, arhiva, publica, distribui, traduce si de a folosi in alt mod orice Continut pe care il publicati, in orice format si pe orice suport media, fara nici o compensatie pentru Dvs. Utilizatorul confirma si garanteaza ca este pe deplin autorizat sa acorde toate drepturile stabilite mai sus in acest capitol.

Puteti solicita, descarca sau copia continutul pentru uz personal sau business (in scopul plasarii unei comenzi ulterioare de catre compania Dvs.), cu conditia de a mentine neschimbate toate notificarile privind drepturile de autor si alte notificari de proprietate aflate in Continut. Cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege este interzisa a copia, stoca, redistribui, distribui sau publica orice Continut al site-ului nostru fara permisiunea expresa a Emsai sau proprietarilor de continut sau reprezentantii lor, daca sunt altii decat Emsai. Continutul de domeniu public poate fi descarcat numai pentru uz personal si non-comercial. 

Emsai nu este obligat sa revizuiasca, continutul postat de utilizatori, si nu este responsabil pentru astfel de Continut. Totusi, Emsai isi rezerva dreptul de a edita, sterge sau muta orice Continut, la discretia sa si fara preaviz pentru Dvs. Sunteti singurul responsabil(a) pentru orice continut pe care l-ati postat. Emsai isi rezerva dreptul de a corecta orice erori sau omisiuni in orice continut, la discretia sa si fara obligatia de a face de fapt acest lucru.

Este interzisa publicarea pe Site-ul nostru a oricarui Continut care este ilegal, obscen, defaimator, pornografic, abuziv, amenintator, care contine virusi sau alte caracteristici distructive sau de contaminare, incalca drepturile altora, incalca dreptul de autor, patente, secrete comerciale, legile marcii comerciale, sau altfel incalca orice lege aplicabila. Nu puteti utiliza serviciile si site-ul nostru pentru alte scopuri comerciale, in afara achizitiilor de marfuri pentru uzul Dvs si/sau al firmei pe care o reprezentati.

Emsai nu garanteaza ca site-ul este sau va ramane neintrerupt sau fara erori sau ca preturile ori informatia afisata este complet lipsita de erori. Serviciile si continutul sunt furnizate pe principiul “asa cum este, asa cum este disponibil”, fara nici o garantie de orice fel.

Emsai nu ofera nicio garantie ca aceste informatii si date nu sunt eronate, corupte, libere de infectii cu virusi de calculator sau orice alta contaminare. Emsai nu face declaratii, explicite sau implicite, cu privire la caracterul adecvat al Continut-ului pentru un anumit scop si nu isi asuma raspunderea pentru orice utilizare a informatiilor si datelor sau bazat pe acestea.

Prin continuarea utilizarii site-ului si a serviciilor noastre, sunteti de acord sa va asumati toate riscurile, in mod direct, indirect sau indirect, care rezulta din descarcarea si / sau folosirea Continut-ului, inclusiv, dar nu limitat la, defectiuni de calculator, pierderi de date, intreruperea activitatii, daune hardware, pierderi de profit de afaceri etc.

Emsai nu este responsabil pentru continutul sau disponibilitatea site-urilor tertelor parti aflate in stransa legatura cu acest site web. Concret, Emsai nu este responsabil pentru continutul articolelor afisate pe site-urile web terte in legatura cu acest site sau firma detinatoare a site-ului ori reprezentantii acesteia. Responsabilitatea pentru continutul articolelor apartine si ramane numai autorilor mentionati in articolele respective. 

Sunteti in mod expres de acord sa despagubiti si sa aparati site-ul nostru si proprietarii sai, reprezentantii, filialele, agentiile si directorii, parteneri de afaceri, angajatii si distribuitorii, denumiti in mod colectiv “Partile ” impotriva oricarei (oricaror) cereri, raspunderi, pierderi, costuri si cheltuieli (inclusiv onorariile avocatilor) suportate de catre oricare dintre partile WWW.OKMARKET.RO in legatura cu orice utilizare a site-ului nostru de catre Dumneavoastra sau de catre orice persoana autorizate sau nu de catre Dvs.

In cazul declansarii unui litigiu, sau orice fel de actiune legala impotriva societatii noastre sau impotriva companiei detinatoare a acestui site sau impotriva oricarui actionar, director, angajat, partener sau Licentiat al companiei noastre, incepand din momentul deschiderii actiunii legale, licenta(ele) Dvs de utilizare a Site-ului sau a Produselor ori a Serviciilor noastre inceteaza imediat, chiar daca nu ati fost notificat in prealabil de catre noi. Simpla incepere a actiunilor legale in orice format determina inchiderea imediata a licentei Dvs de utilizator, devenind nula. In plus, aveti obligatia sa incetati imediat utilizarea acestui web site, a produselor sau serviciilor noastre oricare ar fi acestea.

Ne rezervam dreptul de a va inchide contul de utilizator, dar si dreptul de a stoca orice fel de date sau dovezi care ne-au fost incredintate de catre Dvs ca parte a utilizarii web site-ului/serviciilor/produselor noastre, cat si cele care au fost incarcate in baza noastra de date ca parte a utilizarii normale de zi cu zi a produselor/serviciilor noastre, pentru uzul nostru intern, cat si ca dovezi in eventualitatea unui proces sau a unei actiuni legala.

Emsai isi rezerva dreptul de a restrictiona sau suspenda accesul in mod unilateral, in orice moment, pentru orice motiv, fara notificare prealabila sau angajarea raspunderii.

Orice comanda plasata prin intermediul acestui site, pentru cumpararea unui produs sau serviciu, devine valabila doar in momentul in care este confirmata in scris de catre echipa noastra.

Emsai si nici Partile asociate acestuia nu sunt raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru, chiar daca Partile au fost avertizate de posibilitatea unor astfel de daune.

Prezentul document si interpretarea termenilor sai sunt reglementate exclusiv de legile din Romania. Orice litigiu care rezulta din sau în legatura cu folosirea site-ului web sau în legatura cu o Comanda va fi supus instantelor competente din Romania, respectiv din Bucuresti.

Nulitatea constatata de catre orice instanta judecatoreasca competenta cu privire la una sau mai multe prevederi ale prezentului document nu va afecta validitatea sau efectele celorlalte prevederi.

[Sfarsitul documentului]