OK Market.ro Marketplace
Marketplace Tehnic
 
GARANTIE RETUR cu banii inapoi fara intrebari - Detalii

Intrebari si Raspunsuri


Ce este OK Market.ro?

OK Market.ro este un marketplace destinat produselor tehnice. Este un concept diferit, unic in Romania si posibil chiar si in Europa.

OK Market este detinut si administrat de Emsai Industrial, o companie de renume in Romania, in domeniul comercializarii produselor tehnice. Avem vechime de peste 10 ani si experienta solida atat in comert online cat si in IT. Compania Emsai Industrial este certificata ISO9001 pentru managementul calitatii.

Ce produse se gasesc pe OK Market.ro?

Avem o gama larga de produse tehnice, pentru industrie, constructii, casa si gradina, electrotehnice, electronice, materiale, birotica si office, mobilier, utilaje, echipamente, scule si unelte samd.

Ce produse nu se gasesc pe OK Market.ro?

Nu comercializam produse FMCG, de exemplu alimente, haine, produse cosmetice s.a.m.d. Profilul nostru este si ramane unul tehnic.

Cum functioneaza?

In cadrul OK Market.ro se regasesc un numar mare de produse cu caracter tehnic, gata de cumparare si livrare. Aceste produse sunt listate, vandute si livrate de catre partenerii nostri, Comerciantii OK Market.ro.

Cum cumpar?

Folositi functia de cautare din susul paginii pentru a gasi produsul, si adaugati in cos. Completati cu datele de facturare si livrare, si trimiteti comanda. O notificare va veni pe email la fiecare operatiune sau atunci cand starea comenzii se modifica (spre exemplu cand Comerciantul va trimite comanda).

Cine poate cumpara?

Orice persoana fizica sau juridica din Romania poate face achizitii pe OK Market.ro.
Nota: In viitor intentionam sa extindem operatiunile si in afara tarii.

Care sunt conditiile de cumparare si livrare? Cum se face transportul?

Fiecare Comerciant OK Market.ro isi stabileste propriile politici de vanzare si transport, in care sunt prevazute diverse optiuni pentru plata si livrare. Pentru mai multe informatii, verificati direct pagina cu produse care va intereseaza. Majoritatea produselor se livreaza prin curier; unii comercianti pot oferi eventual si transport sau ridicare directa, functie de comanda si situatia respectiva.

Cum platesc?

Metodele de plata disponibile sunt si ele afisata in pagina produsului respectiv. Acestea sunt si ele stabilite de catre comerciant conform propriilor metode acceptate de plata si pot fi diferite.

Cum asigura OK Market.ro calitatea serviciilor si a livrarii?

Toti Comerciantii nostri trec printr-un proces riguros de selectie si validare. Un numar semnificativ de furnizori importanti sunt listati pe platforma si verificati fizic de catre noi, cu alte cuvinte sunt firme serioase, importante, cu vechime in Romania si ale caror sedii si depozite au fost vizitate personal de catre membrii echipei noastre.

In plus, comerciantii sunt monitorizati permanent prin mai multe criterii si sunt incurajati sa livreze cat mai prompt iar produsele sa se afle in stoc si sa corespunda descrierii din pagina. Cu alte cuvinte, ne asiguram ca furnizorii care vand produse pe situl nostru mentin un standard ridicat de calitate a serviciului.

Cum returnez un produs?

Retur produse cumparate de persoane fizice: Folositi functia de retur din contul Dvs. OK Market.ro pentru a initia un retur. Returul comenzilor pentru persoane fizice respecta legislatia din Romania. Puteti returna produsul fara sa oferiti un motiv, desi Comerciantii nostri vor aprecia un feedback, dar returul nu este conditionat de acesta.

Retur produse cumparate de persoane juridice: Verificati Politica de Business a Comerciantului respectiv din pagina produsului (sageata dropdown din josul paginii deschide aceasta politica), returul depinde de aceasta. De mentionat ca politica de retur pentru firme difera de la un comerciant la altul. Daca sunteti firma, este bine sa verificati aceasta politica inainte de a cumpara.

Trebuie neaparat sa-mi fac cont ca sa cumpar?

In principiu da, contul OK Market.ro va este necesar si este recomandat sa fie creat (e super simplu, doar un click). Prin intermediul lui puteti urmari comanda si face modificari, in plus veti putea cumpara foarte usor in viitor. Totusi, prima comanda o puteti face fara cont iar contul poate fi creat doar bifand o casuta de acceptare. In acelasi timp veti ramane logat automat in cont pentru luna urmatoare. E foarte simplu!

Am probleme tehnice, nu ma pot loga in cont. Cum fac?

Contactati-ne acum prin intermediul datelor disponibile la pagina de contact, pentru asistenta login. Un reprezentant Emsai va va contacta in cel mai scurt timp posibil si va oferi asistenta necesara.

Am o intrebare despre produs. Cum fac?

Pune o intrebare din pagina produsului respectiv (margine dreapta). Este necesar sa te logezi in cont inainte. Comerciantul va raspunde cu informatiile necesare.

Am o problema, nu am primit produsul, sau produsul nu este in regula etc. Cum fac?

Contacteaza comerciantul care a vandut produsul, din contul tau. Echipa Emsai nu se ocupa de livrare sau comenzi, dar daca sunt probleme putem transmite noi informatia catre Comerciant in cazul in care acesta nu raspunde.

Ce avantaje ofera OK Market.ro Comerciantilor?

OK Market.ro este o platforma diferita, in sensul ca ne orientam spre performanta si oferim performanta.

Spre deosebire de platformele si siturile care ofera doar listare si trafic organic, OK Market.ro investeste si va investi permanent in reclama pe toate canalele posibile pentru a asigura un volum de vanzare cat mai mare pentru toti comerciantii nostri. Din acest motiv lucram pe baza de comision procentual din vanzari. Alte situri ofera doar listare, lucru care nu aduce un numar semnificativ de comenzi. Noi avem interesul ca toti comerciantii nostri sa vanda cat mai mult; prin urmare vom lucra intensiv cu fiecare categorie de produse in parte si vom asigura traficul necesar pentru comenzi.

Exista totusi si posibilitatea de a folosi doar listare fara promovare, pentru un procent de comision mai mic. Acest tip de conturi nu beneficiaza de promovare activa ci doar de vanzarile organice.

Am deja o firma, pot sa vand pe OK Market.ro?

Daca doriti sa deveniti Comerciant, va rugam sa ne trimiteti un email folosind datele de la pagina de contact. Multumim de interes!