OK Market.ro Marketplace
Marketplace Tehnic
 
GARANTIE RETUR cu banii inapoi fara intrebari - Detalii

Garantie si Retur


In cadrul OK Market, cumparaturile sunt protejate prin Garantie Retur, conform legii.

Pentru noi este foarte important sa oferim cumparatorilor incredere si siguranta cumpararii pe OK Market.

1) GARANTIE RETUR:

  • Cumparatori Persoane Fizice: Orice produs cumparat poate fi returnat in 14 zile catre Comerciant, conform legii in vigoare, fara sa existe obligativitatea declararii unui motiv. Recomandam insa sa oferiti Comerciantului feedback, astfel incat acesta sa ofere produse si servicii mai bune.
    Dupa returnarea produselor cumparate, se ramburseaza contravaloarea produselor, dar nu si taxele de transport. Totusi daca produsul are o problema de fabricatie, in acest caz Comerciantul suporta si costul de transport retur. Toate aceste aspecte sunt stabilite prin lege.
    Nota: Incurajam toti Comerciantii nostri sa ofere 30 zile retur pe cat posibil.
  • Cumparatori Persoane Juridice: Fiecare Comerciant are o politica diferita de retur in cazul persoanelor juridice. Va rugam sa verificati in josul paginii, conditiile de retur pentru produsul cumparat, in sectiunea Info Comerciant > Politica de Business.
  • Important: Incurajam toti Comerciantii nostri sa ofere conditii cat mai bune de retur si pentru persoane juridice. Daca cumva aveti probleme cu returul (Comerciantul refuza returul), si considerati ca e nejustificat, va rugam sa ne contactati prin serviciul de suport. Vom face tot ce este posibil pentru a va ajuta intr-un astfel de caz. Consumatorii care nu au o politica decenta de retur, vor fi avertizati si/sau ulterior suspendati de pe platforma noastra daca nu corecteaza problemele semnalate.

2) GARANTIE PRODUSE ELECTRONICE:

Produsele electronice / electrocasnice si cele similare trebuiesc insotite de certificat de garantie de la Comerciant, in conditiile legii. Solicitati imediat Comerciantului certificatul de garantie pentru produsul cumparat, daca acesta lipseste.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati si sectiunea noastra Termeni si Conditii.