OK Market.ro Marketplace
Marketplace Tehnic
 
GARANTIE RETUR cu banii inapoi fara intrebari - Detalii

Despre OK Market.ro


OK Market.ro este un marketplace destinat in primul rand produselor tehnice.

In cadrul sitului nostru veti gasi o gama foarte larga de produse tehnice din domenii precum industrie, constructii, amenajari interioare, electrotehnica si electronica si multe altele. Consideram ca suntem o prezenta diferita pe piata online din Romania; atat prin nisa/produse cat si prin concept.

Produsele listate pe OK Market sunt oferite de catre furnizori selectati cu atentie, partenerii nostri pe platforma OK Market.ro. Unele produse sunt comercializate chiar de catre Emsai Industrial, detinatorul platformei OK Market; dar majoritatea produselor listate apartin altor comercianti.

Important: Obiectivul nostru este satisfactia clientilor, prin urmare vom pastra mereu o calitate superioara a procesului de vanzare si livrare prin selectarea atenta a comerciantilor prezenti in marketplace, cat si prin stabilirea de reguli clare pentru satisfacerea clientilor. Comerciantii OK Market.ro trebuie sa ofere o politica clara de garantie cat si respectarea cu strictete a termenului de livrare.

Puteti alege unul din miile de produse prezente atat navigand prin categorii, cat si folosind functia de cautare prezenta pe site.

In cazul in care aveti intrebari despre produse, puteti contacta direct furnizorul respectiv. Daca aveti probleme cu contul sau probleme tehnice, suportul nostru tehnic va sta la dispozitie. Suntem aici sa usuram procesul de comanda pentru Dvs.

Platforma OK Market.ro este deocamdata in varianta Beta si in dezvoltare rapida. Puteti comanda produse in siguranta chiar acum; produsele prezentate pe site sunt disponibile pentru vanzare si suntem aici sa va ajutam daca intampinati orice fel de dificultati.Nota: Daca doriti sa deveniti Comerciant OK Market.ro, va rugam sa ne contactati folosind pagina de Contact.