Karmod este o firma de prima marime din domeniu, cu sediul in Turcia.

Infiintata in 1986, compania Karmod a livrat pana in prezent comenzi la peste 100,000 clienti din toata lumea.

Este prezenta in peste 120 de tari, pe 5 continente.

Un lucru putin cunoscut in Romania este capacitatea industriei in general, si a celei de prelucrare a metalelor in special din Turcia; aceasta tara fiind lider regional in productia echipamentelor si a materialelor din metal si nu numai.

Astfel, Karmod este un reprezentant solid pe plan regional si global in proiecte de constructii bazate pe structuri metalice, prefabricate, modulare. Se produc case, constructii modulare, birouri, hale, spitale modulare, proiecte pe scara larga s.a.m.d. Situl nostru este dedicat in principal caselor prefabricate pe structura metalica, acest lucru fiind foarte solicitat in Romania; totusi sfera de activitate a Karmod este mult mai larga.

Site oficial Karmod

Videos despre Karmod (vizualizati fullscreen):

Casa modulara Karmod – exemplu de produs

Proiecte Karmod pe glob

In prezent, ca reprezentant Karmod ne ocupam de introducerea si extinderea in Romania a produselor Karmod retail, in special a caselor prefabricate.

Avem o excelenta colaborare cu producatorul, si suntem foarte multumiti de calitatea produselor / case pe structura metalica; cat si a timpului de raspuns rapid si al productiei extrem de rapide (3 saptamani pentru o casa prefabricata). In acest fel, putem si noi la randul nostru sa servim eficient clientii din Romania.

Despre noi (Emsai Industrial)

Compania Emsai Industrial Srl este infiintata in anul 2000. Suntem reprezentantii Karmod in Romania, si ne ocupam de dezvoltarea acestui brand pe plan local.

Colaborarea cu Karmod este de data recenta, dar Emsai Industrial este cunoscuta in Romania, avem vechime in domeniul materialelor pentru industrie si constructii. Compania Emsai este infiintata in anul 2000 si are peste 10.000 de clienti din industrie si diverse firme serviti pana in prezent.

In cei peste 20 de ani de activitate, Emsai a aprovizionat cu materiale tehnice diverse (industriale, de constructii, samd) un numar mare de companii de toate marimile din Romania inclusiv multe din cele foarte mari. Colaboram regulat cu firme de renume din RO care ne-au ales ca furnizor permanent pentru cerintele lor.

Am oferit pe parcursul anilor produse semifabricate din material plastic, materiale de constructii pe baza de plastic(exemplu: policarbonat celular, acrilice), materiale pentru design interior si exterior, placi pentru placare fatada (bond), tabla aluminiu si produse din metal, articole din cauciuc (covor cauciuc, furtun samd), furtun industrial, materiale compozite, materiale de izolatie termica pentru temperaturi inalte s.a.m.d.

Avem mii de produse in nomenclator si utilizam o retea de parteneri si producatori, atat in Romania cat si din Uniunea Europeana.

Compania Emsai este certificata ISO9001 pentru managementul calitatii (obiectul de activitate fiind comert).

Mai multe informatii despre noi si alte produse in afara caselor prefabricate, puteti vedea pe situl Emsai.ro.